2010-03-11 17:40:13• hírek • Szatmár.ro

Újabb megtámasztott épület

Már nemcsak a Kazinczy utca és az Arany János utca kereszteződésénél lévő az egyetlen kitámasztott épület, a Sugárúton is megjelent még egy - adja hírül pénteki lapszámában a Szatmári Magyar Hírlap.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint hatósági engedély nélkül végzett átalakítási munkálatok a Sugárút 3. szám alatti ingatlan alagsori helyiségeinek tulajdonosa, mely tartószerkezeti elemeket is érintett, ezért vált szükségessé az épület megtámasztása. Az építkezési felügyelet közölte: az ingatlan, mely műemléknek számít, 100 százalékban magántulajdonban van, az engedély nélkül elvégzett átalakítási munkálatok pedig veszélyeztetik az épület struktúráját.

A felügyelet a felső szomszéd feljelentése nyomán szállt ki a helyszínre, és a január 26-án végzett ellenőrzésekor megbírságolta és azonnali helyreállításra kötelezte az elkövetőt, a Marc Oil Company Kft.-t és ennek tulajdonosát, Marcus Ioant, aki ellen bűnvádi eljárást is kezdeményeztek. Az ügy részleteiről bővebben a Szatmári Magyar Hírlap pénteki lapszámában olvashatnak.


Összedőlés fenyegeti az épületet?
Összedőlés fenyegeti az épületet?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: